پالایشگاه‌های شیراز، تبریز، كرمانشاه، تهران آغاز به كار كردند

يکشنبه بیست و یکم بهمن ماه 1403 پالایشگاه‌های شیراز، تبریز، كرمانشاه، تهران آغاز به كار كردند

  

ده روز ده سند؛ سند نهم

هیئت اعزامی امام خمینی، در ادامه بررسی اوضاع مناطق نفت‌خیز، عازم پالایشگاه شیراز شدند و ضمن حضور در میان مردم شیراز، ابلاغیه شروع به کار پالایشگاه‌های شیراز، تبریز، کرمانشاه، تهران و تاسیسات ری را صادر کردند. همچنین با حضور در آغاجاری، امیدیه و گچساران دستور بازگشت به کار کارکنان جهت مصرف داخلی را صادر کردند. 

اخبار اعتصابات صنایع نفت

گزارش‌های هیئت اعزامی امام خمینی

ضمیمه اخبار جنبش اسلامی

شماره 8

20 دی ماه 57

اطلاعیه شماره 8 هیئت اعزامی امام خمینی مورخ 57/10/18

1- ساعت 8 صبح دوشنبه 18 دی ماه، هیئت اعزامی به منظور بررسی مسائل گاز و پالایشگاه شیراز تشکیل جلسه داد. ابتدا ابلاغیه شماره 5 مبنی بر شروع به کار پالایشگاه‌های شیراز، تبریز، کرمانشاه، تهران و تاسیسات ری صادر و به کارکنان مربوطه اعلام و ارسال گردید. سپس ابلاغیه شماره 6 دائر به شروع به کار واحد بهره‌برداری گچساران صادر و به کارکنان صنایع نفت ابلاغ شد.

2- ساعت 9/5 صبح هیئت اعزامی در مسجد جامع شیراز که اجتماع عظیمی در آن به مناسبت روز عزای ملی اعلام شده، از جانب امام خمینی و اعتراض به قتل‌عام یک هفته اخیر در چند شهر ایران، برپا شده بود، شرکت کرد. آقای مهندس بازرگان به مدت یک ساعت برای مردم شیراز سخنرانی کردند، و ضمن ذکر تاریخچه کوتاهی از نهضت‌های ملی ایران علیه استیلای خارجی و عوامل استعمار یادآور شدند که این بار مردم ایران علیه ریشه اصلی تمام این مفاسد و جنایات که استبداد و رژیم سلطنتی بپا خاسته‌اند و با پیروزی در این جنبش سرنوشت مردم ایران تغییر اساسی خواهد کرد.

این سخنان با تایید و ابراز احساسات شدید ده‌ها هزار نفر شرکت‌کننده در این مجلس مواجه گردید.

3- ساعت 11 صبح هیئت اعزامی از محل خط لوله شیراز به سوی گچساران پرواز کرد. در گچساران پس از رسیدگی به مسئله گاز طبیعی مورد نیاز شهر و پالایشگاه شیراز و سایر نقاط تابعه به سوی امیدیه پرواز و ساعت 2 بعد از ظهر به فرودگاه آغاجاری وارد شدند. در فرودگاه اهالی شهر از هیئت استقبال باشکوهی کردند. هیئت با مستقبلین به مسجد امیدیه وارد شدند و در آنجا پس از خیر مقدم مردم شهر، توسط پیش‌نماز مسجد، آقایان مهندس بازرگان و هاشمی رفسنجانی ضمن سخنرانی کوتاهی از احساسات کارکنان صنعت نفت و سایر شرکت‌کنندگان تشکر کردند و رسالت ماموریت این هیئت را تشریح کردند. ساعت 3/5 بعد از ظهر جلسه پایان یافت و مقرر شد ساعت 5 بعد از ظهر جلسه تبادل نظر با کارکنان مطلع امور فنی مربوطه نفت در منزل روحانی شهر تشکیل گردد.

4- آقایان مهندس بازرگان و مهندس حسیبی به میانکوه و میدان جعفر که محل اقامت کارکنان شرکت نفت و گاز و کارمندان دولت می‌باشد رفته و مورد استقبال صمیمانه اهالی قرار گرفتند. در مسجد آنجا ملاقات و آشنایی عمومی با اهالی به عمل آمد.

5- از ساعت 5 تا دو بعد از ظهر هیئت با عده‌ای از رشته‌های مختلف به شور و تبادل نظر و کسب اطلاعات فنی پرداخت و ضمن مذاکره با مسئولین مربوطه قرار شد با به کار افتادن تاسیسات گاز طبیعی مایع اهواز و تامین گاز مورد مصرف داخلی ابلاغیه صادر گردد.

تا پس از شروع به کار دستگاه‌های بهره‌برداری مربوطه بلافاصله از خطوط لوله به جریان بیفتد و بدین‌منظور ابلاغیه شماره 7 صادر گردید.

بسمه تعالی

ابلاغ شماره 7 مورخ 57/10/19

از هیئت اعزامی امام خمینی به کارکنان امور جمع‌آوری و پالایش گاز منطقه آغاجاری، میانکوه.

نظر به اینکه شروط لازم در پیام امام خمینی تحقق یافته است و مسئله صدور نفت به خارج از کشور در مورد تاسیسات فوق منتفی می‌باشد و از طرفی فشار گاز طبیعی مورد مصرف داخل کشور خصوصا شیراز که تمام احتیاجات اساسی شهر و پالایشگاه وابسته به جریان این گاز است ساقط شده و در مرز توقف می‌باشد، بدین وسیله از کارگران و کارمندان زحمتکش و محترم امور جمع‌آوری و پالایش گاز منطقه آغاجاری و میانکوه دعوت می‌شود هم‌زمان با شروع کار گاز طبیعی مایع اهواز به منظور تامین حداقل گاز مصرفی داخلی کشور و در درجه اول شیراز با کمک و همکاری کمیته رفاهی این منطقه به سرکار خود بازگردند و وظایف محوله را با دقت و علاقمندی تمام انجام دهند.

همچنین حداقل افراد لازم برای انجام عملیات غیر صنعتی وابسته و نگاهداری و تعمیرات در حد جلوگیری از خسارت‌های غیرقابل جبران احتمالی با تصویب هیئت اعزامی مشغول کار شوند.

هیئت اعزامی امام خمینی

مهدی بازرگان


آخرین اسناد