محمدمهدی تندگویان:

پیام‌رسان‌ درستی برای شهیدان باشیم

پنج شنبه بیستم دي ماه 1403پیام‌رسان‌ درستی برای شهیدان باشیم

محمدمهدی تندگویان نیز در این آیین از همه کسانی که یاد و خاطره شهدا را زنده نگه می‌دارند، تقدیر کرد و گفت: ذکر خاطره شهدا، به‌ویژه برای نسل‌های آینده، اقدامی پسندیده است.

 

به گزارش مدیریت مرکز اسناد و موزه‌های صنعت نفت؛ وی با اشاره به زندگی پرفرازونشیب شهید تندگویان، اظهار کرد: ایشان در دوران ساواک بارها زندانی و شکنجه شدند. در کمیته ضدخرابکاری ۷ ماه تحت شکنجه بودند و بعد از زندان قصر به شیراز تبعید شدند. با وجود تمام این سختی‌ها، هرگز کوتاه نیامدند.

 

تندگویان افزود: شهیدمحمدجواد تندگویان جوان‌ترین وزیر تاریخ ایران بودند و در ۴۰ روز مسئولیت خود در وزارت نفت، تلاش کردند پالایشگاه آبادان و تأسیسات نفتی را از خطرات حفظ کنند. اگر امروز پالایشگاه آبادان و کارخانه‌هایی مثل پارس خزر را داریم، مدیون این شهید بزرگوار هستیم.

 

وی با بیان اینکه این شهید ۱۱ سال در اسارت رژیم بعث عراق بود و با وجود شرایط سخت، هیچ‌گاه امید خود را از دست نداد، تأکید کرد: زندگی شهید تندگویان از زندان آغاز شد و با زندان پایان یافت، اما پیام و مسیر ایشان همچنان الهام‌بخش است.

 

تندگویان در پایان تصریح کرد: ما وظیفه داریم پیام‌رسان درستی برای این شهیدان باشیم و به‌جای مقایسه‌های آزاردهنده، به مردم گزارش دهیم که پس از انقلاب چه دستاوردهایی داشته‌ایم و چه کارهایی انجام داده‌ایم.

 

شهید «محمدجواد تندگویان»، وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران در دوران جنگ تحمیلی، به‌عنوان یکی از چهره‌های شاخص مدیریتی و انقلابی شناخته می‌شود که در آغازین روزهای جنگ تحمیلی از سوی رژیم بعث عراق به اسارت درآمد، ایشان یکی از برجسته‌ترین شهدای انقلاب اسلامی، نمادی از ایثار، مقاومت و مدیریت جهادی بود و در دوران سخت جنگ تحمیلی، با فداکاری و تعهد به وطن، نقش مؤثری در دفاع از زیرساخت‌های نفتی کشور ایفا کرد.

 

یاد و نام شهید تندگویان، به‌عنوان الگوی مقاومت و خدمت صادقانه به کشور در قلب ملت ایران ماندگار است و رونمایی از سلول موزه ایشان، تجدید پیمان با آرمان‌های این شهید راه آزادی و استقلال کشور و تداوم مسیر توسعه و پیشرفت ایران با روحیه‌ای متعهدانه و جهادی است.