عمیات اجرایی "موزه صنعت نفت غرب کشور" آغاز شد

شنبه شانزدهم آبان ماه 1394عمیات اجرایی

مجری طرح موزه ها و اسناد صنعت نفت در بازدید از پالایشگاه کرمانشاه و کارخانه حلب سازی این پالایشگاه، از آغاز عملیات اجرایی پروژه موزه صنعت نفت غرب کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی موزه ها و اسناد صنعت نفت ایران، دکتر اکبر نعمت الهی، در جلسه ای که در حاشیه بازدید از پروژه موزه نفت غرب کشور با حضور مدیرعامل پالایشگاه کرمانشاه، مدیران صنعت نفت منطقه و مسئولان و کارشناسان موزه نفت برگزار شد، بر ضرورت راه اندازی این موزه تاکید و اظهار امیدواری کرد موزه نفت غرب کشور در آینده نزدیک به بهره برداری برسد.

مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت، با اشاره به این که راه اندازی موزه های نفت در سالیان گذشته مورد توجه لازم قرار نگرفته است، گفت: "شکل گیری سریع تر این موزه ها سبب خواهد شد که آثار صنعت نفت کمتر در معرض نابودی و آسیب قرار گرفته و برای آیندگان حفظ شوند."

بازدید آبان 94 (2)

مجری طرح موزه ها و اسناد صنعت نفت، موزه نفت غرب کشور را متعلق به همه بخش های صنعت نفت منطقه خواند و اظهار امیدواری کرد با برنامه ریزی های انجام گرفته برای راه اندازی سایر موزه های نفت کشور، از جمله موزه های نفت تهران، آبادان و مسجد سلیمان و بالاخره موزه پخش در مشهد، طرح موزه های صنعت نفت در سراسر کشور به بار نشیند.

دکتر نعمت الهی تاکید کرد با تشکیل موزه صنعت نفت غرب کشور، کلیه اسناد و آثار مربوط به صنعت نفت در این منطقه که در نقاط مختلف کشور قرار دارد به این موزه منتقل خواهد شد.

در این جلسه همچنین مهندس جمشیدی، مدیرعامل پالایشگاه کرمانشاه از توجه به تشکیل موزه های نفت در غرب کشور و انتخاب پالایشگاه کرمانشاه برای این منظور، اظهار خرسندی کرد و آمادگی خود و مجموعه را برای انجام هر گونه همکاری در راستای انجام این طرح اعلام نمود.

وی افزود: "خوشحال هستیم که در این طرح ملی مشارکت داریم. تشکیل موزه نفت در غرب کشور طرحی ماندگار است که منافع آن به همه مردم کشور و بویژه مردم این منطقه برمی گردد."

بر اساس این گزارش هم اکنون تیم های مشترکی از مسئولان صنعت نفت غرب کشور و کارشناسان موزه و اسناد صنعت نفت، تشکیل و فعال شده تا پروژه موزه و اسناد صنعت نفت غرب کشور تسریع شود.

لازم به یادآوری است، کارخانه حلب سازی و حلب پرکنی پالایشگاه کرمانشاه با قدمتی صد ساله تنها کارخانه از این نوع در کشور است که هنوز پابرجا مانده و مشابه این کارخانه در سایر کشورهای جهان نیز بسیار اندک است. این کارخانه طی دهه ها با تولید روزانه ده ها هزار حلب، سهم عمده ای در توزیع و تامین مواد نفتی و سوختی در سراسر کشور بر عهده داشته است.