رئیس حراست پخش منطقه زاهدان تأکید کرد:

ضرورت بازدید نسل جوان از موزه‌های نفت

يکشنبه دوازدهم آذر ماه 1402ضرورت بازدید نسل جوان از موزه‌های نفت

به گزارش مدیریت مرکز اسناد و موزه‌های صنعت نفت، محمدرضا هادیان‌فرد، رئیس حراست شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زاهدان در جریان بازدید از موزه نفت‌سوزهای کرمان، فضا این موزه را  ارزشمند توصیف کرد و بر ضرورت بازدید از این موزه به‌عنوان بخشی از تاریخ نفت ایران تأکید کرد.

 وی حضور نسل جوان به‌ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان را در موزه‌های صنعت نفت مهم ارزیابی کرد و خواستار تداوم این حضور و استفاده از فضای موزه برای امر مهم آموزش شد.

باغ موزه كرمان از جمله بناهاي قديمي شهر كرمان است که پس از ملي شدن نفت ابتدا در اختيار شركت ملي نفت و سپس شركت ملي پخش فرآورده‌هاي نفتي قرار مي‌گيرد. در باغ موزه نفت سوزهاي كرمان كه 12 اسفندماه 1399 افتتاح شد 470 شی از انواع چراغ‌ها، وسايل گرمايشي، اجاق‌هاي خوراك پزي نفت‌سوز و ... نگهداري مي‌شود.

 مدیریت مرکز اسناد و موزه‌های اسناد صنعت نفت هم اکنون دارای موزه‌های دروازه دولت تهران، بنزین‌خانه آبادان، کارآموزان آبادان، صنعت پخش سبزوار، چاه شماره یک مسجد سلیمان، نفت‌سوزهای کرمان، موزه میراث صنعت نفت محمودآباد و نمایشگاه دائمی میراث صنعت نفت تهران است.

04