مجری موزه نفت در بازدید از پایانه نفتی سورنا تاکید کرد: وجود موزه نفت در ایران به عنوان دارنده بزرگترین ذخایر نفتی خاورميانه، یک ضرورت است و مهمانان خارجي كه براي بازديد از تأسيسات نفتي به ايران سفر ميكنند از این که کشور ما موزه نفت ندارد، تعجب ميكنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی موزه ها و اسناد صنعت نفت، دكتر اکبر نعمتالهي، به همراه هیاتی از مسئولان و کارشناسان موزه صنعت نفت از منطقه بهرگان و پایانه نفتی سورنا در محدوده عملیاتی شرکت نفت فلات قاره ایران بازدید کرد.
مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت در این دیدار که به منظور شناسایی پتانسیل های موزه ای تاسیسات منطقه بهرگان و پایانه نفتی سورنا انجام گرفت، از کارکنان منطقه به دلیل تلاش برای حفاظت از این تاسیسات در شرايط سخت و طاقتفرسا قدردانی کرد.
در ابتداي اين بازديد مهندس هدايتپور رييس پايانه شناور سورنا در مورد تاريخچه بهرهبرداري از اين پايانه و شرايط کنونی آن توضيحاتي ارائه کرد. وی عمر پایانه سورنا را 41 سال عنوان کرد و افزود که شاید تنها هفت یا هشت نمونه از این کشتی در دنیا وجود داشته باشد. هدایت پور همچنین به قابلیت های این شناور و سایر تاسیسات متنوع دریایی صنعت نفت در منطقه برای تبدیل شده به یک موزه دریایی (Mary Time Museum) اشاره کرد.
مجری طرح موزه های نفت نیز تاکید کرد: بايد همه تلاش خود را انجام دهيم تا با بازديد مردم از تأسيسات نفتي، ذهنيات آنها را روشن نماييم که زحمات يکصد ساله صنعت نفت چه فرآيندي را طي کرده و الان در چه مرحلهاي هستيم.
وی با انتقاد از بسته شدن در تأسيسات نفتی به روی مردم در سال های گذشته، افزود: بايد آگاهي جامعه را بالا ببريم و براي مردم روشن شود که توليد و بهرهبرداري در نفت چه مرارتهايي دارد.
به گفته مجری طرح موزه های نفت، اطلاعرساني در مجموعه صنعت نفت به منظور جمعآوري اسناد، مدارک، تصاوير و ... انجام شده و حتي همکاران بازنشسته نيز با توجه به اسناد خوبي که در اختيار دارند کمک کرده اند تا هويت صنعت نفت در نگاه ملت ايران به درستي معرفي شود.