چهارشنبه دهم مهر ماه 1398 چراغ هاي فتيله اي دهه 50

خوراک پزي ها يا اجاق هاي فتيله اي نفتي از دهه 1340 به بعد در آشپزخانه هاي ايران براي طبخ مورد استفاده قرار گرفتند. تعداد فتيله هاي مورد نظر در اين اجاق ها که از يک تا 10 عدد بود، بسته به نوع غذا، اندازه قابلمه و يا حرارت مورد نياز تنظيم مي شد. براي تنظيم حرارت يا شعله فتيله ها در اين اجاق ها، پيچ تنظيمي قرار داشت تا با کنترل شعله از دودزدگي جلوگيري و شعله مطلوب را ايجاد كند.در تصوير فوق سه عدد چراغ يك ، دو و سه فتيله اي مربوط به دهه 50 را ملاحظه مي كنيد كه ساخت كشور انگليس است و در موزه بنزين خانه آبادان در معرض ديد عموم قراردارد .